Odličan koncert Dragane Mirković

Izvor: Press online
Postavljeno 01 Oct 2010

Folk diva Dragana Mirković održala je sinoć u Sava centru koncert za pamćenje. U prepunoj sali ovog beogradskog zdanja, među publikom viđene su i folk zvezde Vesna Zmijanac, Jelena Karleuša, Jovana Tipšin, Indira Radić, Violeta Viki Miljković, Ilda Šaulić…

Sa pola sata zakašnjenja, vidno uzbuđena Dragana Mirković izašla je na binu Sava centra i uz taktove pesme „Milo moje, što te nema” započela je dugoočekivani koncert. Verna publika čekala je „luče iz Kasidola”, nekada folk pevačicu broj jedan u Srbiji, punih dvanaest godina da ponovo nastupi u Beogradu.

Uz fantastičnu podršku svojih fanova, Dragana je zatim pevala svoje velike hitove, a najbolje su se primile one pesme iz vremena kada je sarađivala sa „Južnim vetrom”: „Kad bi znao kako čeznem”, „Oprosti što ti smetam”, „Sto ću čuda učiniti”, ali i pesme novijeg datuma.

Gost koncerta Dragane Mirković bio je voditelj i pevač Ivan Plavšić.

Prihod od sinoćnjeg koncerta Dragana Mirković namenila je u humanitarne svrhe, za pomoć osobama sa invaliditetom kojima će od zarađenog novca biti kupljena kolica, slušni aparati i ostala neophodna pomagala. Suorganizatori koncerta su humanitarne organizacije „Potencijal” i „Veliko srce”.

Reklame

Ostavite komentar