Opljačkana Ćana !

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 11 Oct 2010

Stojanka Bodiroža Ćana (42) skupo je platila sopstvenu nesmotrenost. Dok je ona isprobavala cipele u jednoj prodavnici i veselo ćaskala sa prodavačicom, drski lopov joj je ipred nosa odneo tašnu.

“Kada smo shvatili šta se dogodilo u prodavnici je nastao haos. Nisam se ni okrenula, a tašne nije bilo. Izgleda da me je neko pratio, ušao za mnom u radnju, a onda majstorski odradio posao. Prodavačica je zaplakala i dala se u potragu za tašnom u kojoj sam imala stotinak evra, nekoliko hiljada dinara, mobilni telefon i dokumenta”, priča Ćana.

Njih dve su “kopale” po okolnim kontejnerima, a pevačica je lopovu poslala poruku na svoj mobilni s molbom da joj vrati dokumenta, a novac neka zadrži, ali uzalud.
“Odjurila sam u banku i prijavila nestanak svih kartica, krađu prijavila u vračarskom SUP-u, a onda se javila moja drugarica. Zvala je na moj broj i javio joj se nepoznati muškarac, rekavši da je kod njega moj mobilni i torba sa dokumentima koju je našao bačenu u svom ulazu u blizini prodavnice u kojoj sam pokradena. Odjurili smo do njega kao bez duše. U torbi je bilo sve, sem novca, ali sam se spasla ponovnog vađenja dokumenata”, kaže Ćana.

Reklame

Ostavite komentar