Podrška Maji Žeželj, voditeljki RTS-a, u borbi za život

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 25 Oct 2010

Voditeljka “Dnevnika” na RTS-u, Maja Žeželj, već nekoliko dana bori se za život, priključena na aparate u Urgnetnom centru.

Stanje 45-godišnje voditeljke je vrlo loše, a lekari još uvek nisu uspeli da odgonetnu zbog čega već danima ima temperaturu iznad 40 stepeni.

Nakon iznenadnog kolapsa u zgradi televizije, poznata voditeljka hitno je, prošle subote, prebačena u Urgentni centar.Prema rečima Majinih kolega, ona se onesvestila nakon subotnjeg “Dnevnika”, a nikome nije jasno šta je uzrok kolabiranja.

“U subotu je radila “Dnevnik”, završila sa poslom i krenula kući. Naglo joj je pozlilo. Onesvestila se i svi smo bili u šoku jer se nije žalila ni na kakve tegobe. Samo sat vremena pre toga je čitala vesti,” rekao je jedan njen kolega sa RTS-a.

KAKO NEKI DNEVNI LISTOVI PIŠU, MAJI JE POTREBNA KRVNA GRUPA A+. RUKOVODEĆI SE PISANJU POJEDINIH MEDIJA, APELUJEMO NA SVE NAŠE ČITAOCE I FANOVE, DA KO MOŽE ODE U INSTITUT ZA TRANSFUZIJU KRVI I DA DONIRA KRV KAKO BI NAŠOJ VODITELJKI POMOGLI U BORBI ZA ŽIVOT.

Reklame

Ostavite komentar