Prve gole grudi u “Survajveru”!

Fotke postavljene 28 Oct 2010


U popularnom rijalitiju „Survajver” sevnule su prve gole grudi i to kod takmičarke Katarine Vučetić! Naime, dok se zgodna manekenka takmičila u vodi sa Nikolom Rokvićem, spao joj je gornji deo bikinija, što su primetili svi takmičari i, naravno, zabeležile kamere rijalitija!

Pobedu je odnela Katarina, a ostalo je nepoznato da li su upravo njene gole grudi dekoncentrisale mladog pevača ili je ovoga puta zaista bio slabiji. Niko od 15 takmičara crnokosoj manekenki nije skrenuo pažnju da je ostala polugola sve dok se borba nije završila! I dok je muški deo ekipe samo nemo posmatrao Katarinino bujno poprsje, Goca Tržan je jedina prišla i upozorila je da namesti bikini.

- Bilo mi je neprijatno jer je nekako bezveze sve ispalo, ali bože moj, to je borba i ja na to nisam mogla da utičem. Nisam sama skinula kupaći, a na snimku je zamagljen taj deo mog tela što je, na sreću, ublažilo događaj pred publikom. Bitno je da sam ja donela pobedu svom plemenu jer mi je Nikola pred borbu rekao da je bivši vaterpolista. Koliko god da sam bila sigurna u svoje plivačke sposobnosti, to me je poljuljalo i samo sam mislila da tu borbu iznesem do kraja – kaže za Press Katarina.

Izvor: Press online


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija

Ostavite komentar