Rijaliti šou “Domaćine, oženi se” kreće na Prvoj

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 11 Oct 2010

Novi rialiti šou „Domaćine, oženi se!“ u kome momci sa sela traže svoju srodnu dušu počinje da se prikazuje 15. oktobra u 22 časa na Prvoj.

„Domaćine, oženi se“ je šou osmišljen prema uspešnom formatu „Farmer Wants A Wife“ (farmer traži ženu) koji ima zahtevan zadatak – da pomogne srpskim domaćinima, vrednim zemljoradnicima, da pronađu ljubav. Tokom emisije gledaoci će imati priliku da se upoznaju sa načinom života srpskih seljaka, koji su mahom vredni, radni, šarmantni, imućni, kojima fali samo jedno da bi bili srećni: srodna duša! U prvoj epizodi deset kandidata, koji zbog svojih zahtevnih imanja i zanimanja, te malog broja devojaka u njihovim selima nisu u prilici da upoznaju onu pravu, uz pomoć Prve kreću u potragu za njom.
Seljaci će se 15. oktobra predstaviti na najbolji mogući način, a sve gledateljke koje ne beže od života na selu i koje su takođe željne ljubavi i romantike mogu da se prijave na 011/201-9831. Sve što bi kandidatkinje trebalo da urade jeste da pošalju pismo onom domaćinu koji im se najviše dopao. Potrebno je da devojke budu punoletne i da u pismu domaćinu opišu sebe na najbolji način, uz obavezne lične podatke, s datumom rođenja i fotografijom. Njihova pisma i prijave domaćini će čitati i razmatrati u narednom periodu i na kraju odlučiti kojim će ženama dati šansu da osvoje njihovo srce.

Voditeljka ovog serijala biće glumica Tijana Čurović, poznata po ulogama u serijama „Greh njene majke“ i „Zaustavi vreme“.

Reklame

2 komentara

  1. miki mm said on 10/03/2011 at 22:42

    zelim da se prijavim za realiti sou “ozeni se domacine”

  2. miki mm said on 16/03/2011 at 00:07

    Ovaj sou ‘ozeni se domacine” je prava stvar, obzirom da sam i ja jedan od njih, veoma mi je draga emisije i sa velikom paznjom je gledam. Imam zelju da ucestvuje, jer ako posmatramo onu nasu “nikad ne reci nikad”… :)

Ostavite komentar