Rođendanska žurka Miroslava Ilića

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 24 Oct 2010

Legendarni pevač narodne muzike Miroslav Ilić koji tradicionalno na svoj rođendan 10. decembra peva u Sava centru, odlučio je da u istoj dvorani održi koncert i dan ranije.

Ulaznice za oba nastupa već su u prodaji, a publika će, osim dobro poznatih hitova, čuti i pesma sa novog albuma „slavuja iz Mrčajevaca“, čiji se izlazak očekuje za desetak dana.

- Kako se za moj prošlogodišnji koncert tražila karta više, još tada sam obećao da ću sledeći put pevati dva dana zaredom – kaže za „Novosti“ Miroslav Ilić. – Nadam se da ćemo i publika i ja uživati. Uskoro izlazi moj novi album, posle čega ću ofanzivnije da započnem promociju pesama i reklamu za koncerte. Na disku se nalazi pet novih pesama i pet numera koje sam svojevremeno snimio, ali su nepravedno ostale u drugom planu. Malo sam ih osvežio i mislim da će se dopasti publici. Tako je bilo i sa pesmom „Polomiću čaše od kristala“, koja je snimljena pre više od 30 godina, ali je hit postala mnogo kasnije. Ko zna, možda će se to desiti i sa nekom od ovih pesama.

Reklame

Ostavite komentar