Sandra Meljničenko i Nina Badrić lumpovale na Akapulku

Izvor: Press online
Postavljeno 14 Oct 2010

Sandra Meljničenko, bivša „modelsica” i supruga ruskog tajkuna Andreja Meljničenka, koja je doputovala u Beograd na dva dana kako bi prisustvovala reviji svoje prijateljice Suzane Perić, odlučila je da se prepusti čarima noćnog života srpske prestonice

Kako Press saznaje, jedna od najbogatijih srpkinja je u sredu veče sa hrvatskom pevačicom Ninom Badrić večerala u luksuznom restoranu „Šeher” na Senjaku. Očevici tvrde da je gospođa Meljničenko angažovala veliki broj pripadnika obezbeđenja, njih oko 10, koji su opkolili ceo „Šeher” ne dozvoljavajući fotoreporterima da slikaju njihovu gazdaricu. Sandra i Nina su restoran napustile oko 23 sata kad su se uputile na beogradski splav „Akapulko” gde su ludovale do ranih jutarnjih sati.

- Sandra je bila jako dobro raspoložena iako je veče pre toga doživela neprijatnost kada je napustila reviju Suzane Perić u Domu garde na Topčideru, jer joj organizatori nisu obezbedili mesto u prvom redu. Sve vreme je pevala i igrala, a kako sam čuo napravile su ceh od dve dve hiljade evra. Pile su najskuplji šampanjac i rusku votku! Sandra je najviše bila vesela kada je bend pevao Cecine i Sekine pesme – navodi sagovornik Pressa koji je bio prisutan na splavu.

Sandra Meljničenko je juče svojim privatnim avionom otputovala za Rusiju gde se pridružila suprugu Andreju.

Reklame

Ostavite komentar