Sani nije ljubomoran: Ne juri moja Natalija Baneta, nego on nju!

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 07 Oct 2010

Frontmena grupe “Trik F/X” Sanija prvenstveno pogađa nepravda, ali i foliranti, kakva je na prvom mestu Katarina, dok svoju lepšu polovinu podržava maksimalno.

Natalija je jedno veliko dete i ona se tako i ponaša. Njen odnos sa Banetom i drugim farmerima je odnos jedne norlmalne žene. Naravno da ona flertuje sa muškarcima, ali nju svi i saleću jer je pored Jelene, Natalija najzanimljivija žena na imanju. Banetov i Natalijin odnos je na drugarskom nivou, dok je Katarina ljubomorna na moju ženu, ali i na sve one sa kojima se Bane druži. Pa jel ste čuli kada je Katarina rekla Banetu: „Zašto me nisi podržao kada me je Natalija napala“. Ne juri moja žena za njim, nego on za njom. Katarina je jedna neradnica. Ni moja suruga ne radi u kuhinji, ali zato obavlja sve muške poslove – kaže Sani, koji smatra da je Katarina najveći folirant na „Farmi“.
– Katarina se uhvatila za Baneta koji je okej momak i vešto koristi priliku, jer je svesna da je najslabija karika. Sem što lepo peva, nema nikakvih drugih osobina koje bi trebalo da ima. Katarina je folirant, ona uopšte ne želi da bude u toj vezi. Kad god Bane krene da je poljubi, ona izmakne glavu.  Ona je razmaženi neradnik. Pa sama je rekla u profilu da je mama razmazila i da po kući ništa ne radi – rekao nam je Sani, koji je svim srcem uz svoju suprugu i podržava je šta god da uradi.

Reklame

Ostavite komentar