Sani poručuje: Nataliji ne bih oprostio prevaru!

Izvor: Press online
Postavljeno 11 Oct 2010

Između moje žene i manekena Baneta nema ljubavnih varnica! Ako neko bude pokušao da joj napakosti ili njome manipuliše, Natalija je u stanju da se pobije! Ako pobedi, od honorara ćemo kupiti stan!

Frontmen grupe „Trik FX” Sani, čija se supruga Natalija trenutno nalazi na „Farmi”, za Press priča kako podnosi dane bez svoje drage i kaže da bi njena borba za pravdu mogla da se završi tučom na imanju. Sani odbacuje tvrdnje mnogih farmera da su se rodile emocije između nje i Baneta i da je pao poljubac ispod pokrivača.

- Nisam imao prilike da vidim taj snimak i ne mogu da tvrdim šta se dogodilo, ali poznajem Nataliju i znam da ume da postavi granicu prema suprotnom polu. Baneta je zgotivila prijateljski i nema tu mesta insinuacijama, među njima nema ljubavnih varnica. Pa šta ako je udata, to ne znači da ne treba da se zeza. Možda su malo preterali, ali ona zna kakav sam ja i da prevaru ne bih oprostio. Nisam ja loš frajer i mogu da imam 23 devojke ako hoću, ali među nama postoji poverenje, što dokazuje to da smo 18 godina zajedno – kaže Sani, koga su povredile poruke u kojima gledaoci optužuju Nataliju da razdvaja Katarinu i Baneta.

Veran sam ženi

- Katarina je prava prevrtljivica i umislila je da je riba, a ima dupe kao tiganj. Natalija je za nju seks bomba i provalila je šta radi Banetu i Bakiju, zato pokušava da mu otvori oči. Kaća ih izaziva, pa se kao povuče. Znam ja nju iz priče svojih drugara koji su vlasnici klubova u kojima je ona pevala, tako da tu tvrdnju da je staromodna devojka može da priča nekom drugom – ističe denser, koga smo pitali šta znači rečenica „Tegla ispod kreveta ostaće zauvek prazna”, koju je na kraju pisma uputio Nataliji.

- Pred njen ulazak na „Farmu” drugari su mi poklonili teglu i rekli da će mi Natalija odseći „onu stvar” ukoliko je budem varao dok je na imanju. Tegla je stavljena ispod kreveta kao u filmu „Kum”, pa sam tom rečenicom hteo da joj kažem da sam dobar – kaže Sani, iako je uslikan kako se sa zgodnim devojkama provodi po noćnim klubovima.

- Ne mogu da budem kao u zatvoru! Pričao sam i sa Natalijom o tome pre nego što je ušla na „Farmu” i imam dozvolu (smeh). Ona mi mnogo fali i moji prijatelji su primetili da sam se povukao u sebe i postao ćutljiv, tako da pokušavaju da me oraspolože izlascima i provodom – priča denser, koji kaže da je Natalija pokazala koliko je pravična, pa se boji da bi mogla da zapadne u bedak ako je neko „nagazi”.

Sa muškarcima bliskija

- Plašim se da bi sa nekom od ukućanki mogla da ima pravi konflikt, jer se sa muškarcima uvek bolje slagala. Ako neko bude pokušao da joj napakosti ili da njome manipuliše, ona može i da se potuče, ali se nadam da do toga neće doći! Publika bi tada videla jednu drugu Nataliju – kaže Sani, koji se trudi da njihovom sinu Dejanu ublaži majčino odsustvo.

- Mislio sam da ću se bolje snaći bez nje, ali tek sada vidim koliki je ona oslonac u mom životu. Sreća pa je Dejan u pubertetu i više ga zanimaju devojčice. Sednemo svako veče pred pregled dana, grickamo kokice i komentarišemo. Verujemo u njenu pobedu jer Natalija je do jaja i idemo do kraja – priča Sani, koji se sa suprugom pre ulaska u rijaliti dogovorio da novac od „Farme” potroše na nekretnine ili neko egzotično putovanje.

Reklame

Ostavite komentar