Seka Aleksić: San mi je da postanem majka

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 21 Oct 2010

Seka Aleksić, poznata estradna pevačica, održaće svoj prvi veliki beogradski koncert 23. oktobra u „Areni“. Za ovaj događaj pevačica je htela da uz trideset svojih pesama pripremi isto toliko odevnih kombinacija, ali je na kraju izbor smanjila na 13 haljina. Zbog priprema za ovaj koncert, Seka je odustala od putovanja na medeni mesec, ali zato uživa, kaže, u masažama i vežbama sa suprugom Veljkom.

- Moja publika od mene očekuje pesmu i dobru interpretaciju, pre svega, tako da ću joj to i priuštiti. Akcenat je na kvalitetnom zvuku, živim instrumentima i kvalitetnoj interpretaciji. Otpevaću ukupno 30 pesama, biće i iznenađenja koja se tiču scenskog nastupa. Imala sam nameru da svaku pesmu otpevam u drugoj haljini, ali je tehnički neizvodljivo da se toliko puta presvlačim, tako da sam od više od dvadeset kreacija, koje je moj kreator Miroslav Stevanović pripremio, izabrala 13 u kojima ću se predstaviti publici u „Areni“ – kaže za Blic Svetlana – Seka Aleksić.
Imate li neke posebne pripreme pred ovako veliki koncert?
- Sve pripreme su posebne, jer sam ja poznata po tome da sam perfekcionista i surovi profesionalac. Svakom detalju sam se ozbiljno posvetila i uz podršku ljudi iz „Mjuzik stara“, koji su organizovali koncerte najvećim našim i inostranim zvezdama. Unapred mogu da garantujem da će svi ljubitelji dobre pesme i oni koji zaista znaju da uživaju u muzici, u subotu, 23. oktobra, moći maksimalno da uživaju.

Postoji li na estradi nadmetanje u smislu ko je imao koliko publike u „Areni“? Kako vi doživljavate taj koncert?
- Doživljavam ga kao obavezu prema svim mojim fanovima koji su toliko dugo čekali na moj prvi beogradski koncert. Kada je reč o nastupu u „Areni“, nemam takmičarski pristup. Nikada se ni sa kim nisam takmičila, izuzev sama sa sobom. Sama postavljam standarde i granice i sama ih pomeram.
U čemu se vaš život promenio od kada ste u braku?
- Nema suštinskih promena. Sada smo samo svesniji odgovornosti koju brak podrazumeva.
Da li biste neki svadbeni poklon izdvojili kao posebno drag?
- Svi svadbeni darovi su mi podjednako dragi jer su originalni i pre svega su od srca.
Šta najčešće radite kada se javno ne eksponirate?
- Najradije se opuštam uz masažu, ali i treninge i vežbe sa mojim suprugom. Slobodno vreme najradije posvećujem svojoj porodici i prijateljima.
Da li razmišljate o majčinstvu i šta biste u tom slučaju uradili sa karijerom?
- Naravno da razmišljam, kao i svaka normalna žena. Ako čovek ume vešto da organizuje svoj život, a ja umem, onda ni privatnost ni profesionalna karijera ne moraju da trpe. Ja imam dovoljno energije za sve.
Imate li u planu da realizujete još neki svoj rialiti šou i jeste li zadovoljni „desnom rukom“, to jest asistentom?
- Pobednik mog rialitija već nekoliko meseci obavlja svoj posao i obaveze koje su utvrđene i pre nego što je takmičenje za moju desnu ruku počelo. Zadovoljna sam, što samo dokazuje da sam napravila pravi izbor. Za sada nemam u planu novi rialiti šou, a šta će se dešavati u budućnosti – videćemo. Ima nekih ideja, ali je još rano da razmišljam o tome jer sam preokupirana poslovnim planovima koji me čekaju u bliskoj budućnosti.
Da li biste učestvovali u nekom drugom rialiti programu? Da li pratite sada aktuelnu „Farmu“?
- Volim da budem drugačija, prva u svemu, tako da posle sopstvenog rialitija nema ni potrebe da razmišljam o eventualnom učešću ili specijalnom gostovanju u nekom sličnom televizijskom formatu. Poslednjih dana nisam imala vremena da pratim televizijski program. Pored svih ostalih priprema za koncert, svakodnevno sam imala i probe sa mojim bendom i ostalim muzičarima koji će nam se na sceni „Arene“ priključiti kao pojačanje da bi muzički ugođaj 23. oktobra bio što potpuniji.

Reklame

Ostavite komentar