Seka napravila haos u “Areni”

Fotke postavljene 24 Oct 2010


Pod svodovima “Beogradske arene” folk diva Seka Aleksić održala je sinoć svoj prvi solistički koncert za pamćenje. Gromoglasni aplauzi publike pokazali su da su pesme i odličan glas balkanske zvezde jedino merilo njene uspešne karijere.

Aleksićeva je pevala puna tri sata, a ispred “Arene” se pred početak nastupa tražila karta više, s obzirom na to da su armije fanova pristizale iz cele Srbije, ali i gradova sa prostora bivše Jugoslavije.

Seka je poput svetskih zvezda do bine došla kroz publiku i tako im na simboličan način poželela dobrodošlicu. Svoje muzičko veče otvorila je pesmom “Poslednji let”, a na sceni se pojavila u beloj haljini.
“Dobro veče, Beograde. Pored dobre pesme, dugujem vam još jednu reč – hvala! Hvala što ste sa mnom svih ovih osam godina mog postojanja na estradnoj sceni. Hvala za ljubav sa kojom ste dočekali svih mojih pet albuma. Hvala i za sve stihove koje znate i u kojima pronalazite sebe, a najveću zahvalnost vam dugujem za to što ste večeras ovde sa mnom, jer je ovo veče kruna uspeha godine u kojoj sam imala sjajan album, sopstveni rijaliti šou, usrećila mnogo ostavljene dece i rekla ‘da’ čoveku kojeg volim i zato svaku reč u stihu noćas posvećujem vama”, rekla je Seka dok su je fanovi obasipali ovacijama.

Kao što je i najavila, od koncerta nije pravila cirkus, iako je scena na kojoj je nastupila bila inponzatna, sa tri velika LED ekrana. Jedan za drugim nizali su se hitovi. “Aspirin”, “Boli stara ljubav”, a u trenutku kada se na video-bimu pojavila poruka koju je Seka posvetila svojoj majci – zaplakala je. Sa suzama u očima otpevala je pesmu “Rođena sa vukovima”, koju je takođe posvetila majci, za koju kaže da je najvažnija osoba u njenom životu.
“Majko, tvoj dah me je grlio i kada sam bila miljama daleko i kada sam započinjala i završavala svaku svoju borbu, rađala svaku svoju nadu, ranjena gušila tugu, srećna se smejala iz sveg glasa. Bez tebe, bez tvog srca koje zna samo za ljubav, a ne zna za granice, nikada ne bih osetila nebo na svojim dlanovima. Zajedno u svemu i bez ičega, i svime što želimo delile smo i delićemo sve što život nosi: neka se čuje do zvezda – hvala ti”, poručila je Seka Aleksić majci, koja je plakala dok je čitala ove reči.

Seka se tokom večeri presvlačila 15 puta, a posle druge numere nosila je beli sako sa ispisanim imenima svojih najvatrenijih fanova, koji je u toku pesme njima bacila u publiku.
Kao prvi gost na ovom spektaklu pojavio se Sekin dugogodišnji prijatelj i kolega Dado Polumenta, a posle njega punu podršku joj je pružio i poznati pevač Boban Rajević. U VIP ložama su, između oslatih, sedeli njen suprug Veljko Piljikić, Sekini i Veljkovi roditelji i kolege Ivana Selakov, Suzana Jovanović, Sandra Obradović, kao i stilista Saša Vidić, Sekin kum Saša Tošić, Sonja Marić, Nemanja Stevanović, Milena Ćeranić, Božen Žumbor, Mirjana Božović, Miloš Nadaždin i Dragana Katić. A najveseliji u VIP loži bio je predsednik Nove Srbije Velimir Ilić.

Izvor: vesti-online.com


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 5 slika.

Ostavite komentar