Severinin dragi morao zatvoriti sportski centar

Izvor: Jutarnji.hr
Postavljeno 01 Oct 2010

Sportski centar Myme Riječanina Slavka Šainovića, koji je hrvatskoj javnosti postao poznat kao dečko popularne Severine, zatvoren je još od leta, a kako trenutno stvari stoje, nema nikakvih naznaka da bi se uskoro mogao otvoriti.

Iako se po Rijeci pričalo da ga je Šainović zatvorio tek privremeno zbog preuređenja, na jesen je iz upućenih izvora krenula priča da je taj preduzetnik potpuno odustao od centra.

Navodno, posao nije baš cvao, posetilaca je bilo manje nego što se očekivalo, a najam prostora preskup, pa je Severininom dečku centar postao finansijski teg.

Myme je smešten u bivšoj fabričkoj hali na riječkim Pećinama, blizu šoping centra Tower. Riječani su tamo dolazili na skvoš, badminton i mali fudbal, a svedoci tvrde da se tu i tamo u Mymi mogla sresti i Severina. Upravo je u prostorima teretane u tom centru Šainović svojevremeno i slomio nogu pa je nakon što je započeo vezu sa popularnom pevačicom dugo vremena hodao sa štakama. Proletos je u sklopu centra otvorio i kafić koji je takođe jesen dočekao zatvorenih vrata.

U međuvremenu, Slavko Šainović postao je stalna pratnja Severini na svim medijski eksponiranim događajima, pa postoji mogućnost da je od posla s Mymom, koji je svakodnevna preokupacija, odustao i zbog napornog “celebrity rasporeda”.

Reklame

Ostavite komentar