Siniša Đurđić: ‘Vendi naplaćuje seks’

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 14 Oct 2010

Pevačica Vesna Vukelić toliko voli seks da ne bira da li će leći u krevet sa ženom ili muškarcem, a neretko to zadovoljstvo može i da naplati!

Tako barem tvrdi njen bivši dečko i menadžer Siniša Đurđić, koji je u razgovoru za ‘Kurir’ otkrio brojne intimne podatke o Vendi, sa kojom je bio u vezi punih šest godina.

„Vesna se ponašala vrlo problematično – ogovarala je svoje kolege, konzumirala alkohol, čak i narkotike… Ali, najviše mi je smetalo to što je bila u vezi sa izvesnom Jagodom iz Paraćina, koju je čak dovodila kod mene kući i predstavljala je kao svoju sluškinju!“ priča Siniša i dodaje: „Njoj nije važno da li je u krevetu sa ženom ili muškarcem! Čak je spojila lepo i korisno, pa je počela da naplaćuje svoje usluge, tako da danas ima stalne mušterije u Čačku, Obrenovcu, Lazarevcu, Valjevu… Samo spremite novac i nije nikakav problem da spavate sa Vendi!“

Nema sumnje da ćemo nešto od Vendinih seksualnih sloboda imati priliku da vidimo i na ‘Farmi’, a potencijalni kandidat za valjanje po senu je Marjan Rističević. I to ne slučajno, kaže Đurđić.

„Marjan je bio čest gost na stočnom vašaru u Rumi, na kome je Vendi isključivo radila u poslednje vreme. Često se i skidala, kako bi dobila što veći bakšiš,“ završava Vendin menadžer.

Reklame

Ostavite komentar