Sonja Bakić i Toni Cetinski snimili spot za duet “Tražim te”

Fotke postavljene 17 Oct 2010


Nekada jedna od učesnica regionalnog muzičkog showa, danas na vratima uspešne samostalne karijere. Mlada Sonja Bakić krunisala je svoju saradnju sa hrvatskim pevačem Tonijem Cetinskim snimivši spot za dugoočekivani duet “Tražim te”. Ova Somborka, koju uskoro očekuje preseljenje u Beograd, nastavlja da niže uspehe.

Video za pesmu “Tražim te” sniman je na više svetskih lokacija, te u studiju “Alfa filma” u Zagrebu, a iza njegove realizacije stoji mladi, nadareni tim stručnjaka, deo Impressions media grupe i brojni saradnici. Spot će biti prikazan javnosti početkom novembra, čemu će prethoditi audio premijera 27. oktobra na nacionalnom “Radiju S” u emisiji “Omnibus S”.

“Tražim te” predstavlja prvi singl sa albuma prvenca Sonje Bakić koji je trenutno u pripremi i na kojem upravo ona potpisuje većinu pesama. Pored Sonje, muziku i aranžman su na prvom singlu radili Siniša Grozdek i Zoran Radonjić, a tekst Aleks Lance i Arina Balenović. Saradnja sa Tonijem, koji je dao posebnu notu ovom duetu, ogledala se i u zajedničkom nastupu na beogradskom Kalemegdanu prošlog meseca.

Sonja intenzivno radi na pripremi albuma, te dodatnih pesama na zahtev renomiranih američkih producenata, čime će krenuti i prvi koraci njene svetske karijere. Ona veruje da će sav dosadašnji rad predstavljati uvertiru u internacionalnu karijeru koja se u poslednjih par meseci munjevitom brzinom kreće uzlaznom putanjom.

Izvor: Opera-17.com


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 5 slika.

Ostavite komentar