Stižu srpski “Pirati sa Kariba”!

Izvor: tracara.com
Postavljeno 18 Oct 2010

Nakon dva vrlo uspešna filmska ostvarenja, filmova “Šejtanov ratnik” i “Šišanje”, reditelj Stevan Filipović najavio je da je započeo pripreme za svoj treći film!

Iako se strasti oko njegovog poslednjeg filma “Šišanje” nisu ni stišale, Filipović je počeo da razmišlja o narednom filmu, koji opisuje kao fantaziju za decu, nešto slično “Piratima sa Kariba”.

“Već duže pripremam treći film i s njim se vraćamo korenima. Biće to film za decu pun specijalnih efekata i jedva čekam da počnemo sa snimanjem. Prilikom nedavne posete Novom Zelandu, kada smo prikazali “Šišanje” u bioskopu “Park road” Pitera Džeksona, za naredni film obećana nam je pomoć ekipe iz “Weta workshop” i petostrukog oskarovca Ričarda Tejlora, što nam mnogo znači”- rekao je perspektivni reditelj za Blic i otkrio da postoje šanse da glavnog negativca igra američka rok zvezda iz osamdesetih, slično prvom delu “Pirata sa Kariba” u kome se pojavljuje Kit Ričards.

“Da, to jeste ideja i jako bih voleo da se to ostvari, ali ne mogu da otkrijem o kome se radi pošto još uvek ništa nije dogovoreno. Biće veoma zabavno, a nadam se da će i deo glumačke ekipe „Šišanja“ igrati u novom filmu. Ovih dana sam se dogovorio sa Bojanom Novaković da se pojavi u jednoj manjoj ulozi, poslao sam joj taj neki nulti scenario i ona je prihvatila. Nadam se da će joj to i dozvoliti holivudska karijera.”

Reklame

Ostavite komentar