Tina Ivanović pretila da će se ubiti ako se njenim roditeljima nešto desi dok je na Farmi

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 19 Oct 2010

Pevačica Tina Ivanović, napustila je juče „Farmu“  jer je dobila informaciju da se njen otac šlogirao i da je u teškom zdravstvenom stanju. Čim je čula o čemu se radi, Tina je izašla sa „Frame“, vidno potrešena.

Kako bismo saznali u kakvom zdravstvenom stanju se sada nalazi Tinin tata i kako je pevačica sve to podnela, kontaktirali smo njenog nevenčanog supruga  Zvezdana Anđića.

Sada je sve u redu, Tina je odmah otišla kod svojih roditelja, jer joj je bilo jako teško. Ćale joj je bio na svim neophodnim kontrolama, mora da prima injekcije. Međutim, čim je video svoju ćerku, odmah mu se stanje poboljšalo. Tini su na prvom mestu njeni roditelji i ona mi je sama rekla da ih pazim, jer su oboje u lošem zdravstvenom stanju. Pre nego što je ušla rekla mi je: „Pazi mi na roditelje, nemoj ništa da mi skrivaš. Ako se njima nešto desi ja ću se ubiti na „Farmi“. Moja dužnost je bila da joj kažem, što sam i uradio – rekao je Zvezdan, koji je presrećan što je Tina ponovo kod kuće.
Drago mi je da je pored mene, jer mi je mnogo nedostajala. Međutim, njoj je žao što se nije pozdravila sa farmerima i bila je potrešena što je morala da ode, ali ponavljam roditelji su joj na prvom mestu, tako da je ovako ipak bolje. Ukoliko publika bude želela da se Tina vrati, postoje šanse da ponovo bude deo „Farme“ – rekao je Tinin suprug.

Reklame

Ostavite komentar