Trudna Selin Dion prebačena u bolnicu

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 18 Oct 2010

Pevačica Selin Dion, koja nosi blizance, prebačena je danas u bolnicu na Floridi iz predostrožnosti od mogućeg prevremenog porodjaja, saopštili su lekari.

Dion (42) je smeštena u Medicinski centar “Sveta Meri” u Vest Palm Bič u američkoj državi Florida na preporuku njenih lekara da bi bilo sprečeno ranije radjanje njenih beba, što je i standardna procedura u ovom kliničkom centru za svaku pacijentkinju koja nosi blizance, navodi se saopštenju bolnice, prenela je agencija Rojters.

Potparolka poznate kanadske pevačice saopštila je da bi Dion početkom sledećeg meseca trebalo da rodi blizance, dva dečaka koji su začeti veštačkom oplodnjom. Selin i njen suprug i menadžer Rene Anželil (68) imaju devetogodišnjeg sina Renea Čarlsa.

Poslednjeg dana avgusta pevačica je, takodje, bila hitno hospitalizovana, zbog komplikacija i pretećeg prevremenog porodjaja kada je bila u šestom mesecu trudnoće.

Dion je karijeru počela ranih osamdesetih godina prošlog veka, a na medjunarodnu muzičku scenu se probila sledeće decenije, od kada je prodala oko 200 miliona nosača zvuka i dobila nagradu za najbolje prodavanu pevačicu na svetu. Poslednji studijski album “Taking chances”, Dion je izdala 2007. godine.

Reklame

Ostavite komentar