Umro otac Lepe Brene

Izvor: Press online
Postavljeno 24 Oct 2010

Abid Jahić (80) podlegao teškim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre dve nedelje u Brčkom.

Abid Jahić (80), otac najveće folk zvezde na prostoru bivše Jugoslavije Fahrete Živojinović poznatije kao Lepa Brena, preminuo je od posledica saobraćajne nesreće koja se dogodila pre dve nedelje u Brčkom, saznaje Press.

Prema našim saznanjima, Abid Jahić je preminuo u petak, a poznata pevačica je juče zbog tragičnog događaja prekinula put u Sjedinjene Američke Države. Ona se u Ameriku uputila s porodicom da proslavi svoj 50. rođendan, jer je pre toga dobila uveravanja da je zdravstveno stanje njenog oca normalizovano i da se on oporavlja?!

Abida Jahića je pre dve nedelje udario autobus u saobraćajnoj nesreći, posle čega je primljen u Univerzitetsko-klinički centar Tuzla, gde je jedno vreme zadržan u bolnici i ubrzo pušten na kućno lečenje.

Prema prvim informacijama koje su tada došle iz Brčkog, Jahić je zadobio „lakše povrede”, a pre nekoliko dana portparol brčanske policije Halid Emkić je rekao da se nije radilo o saobraćajnoj nezgodi i da Jahić nije imao kontakt s autobusom koji se kretao u njegovoj blizini. A prema nezvaničnim informacijama do kojih su uspeli da dođu tamošnji mediji, Jahić je sam pao i tako zadobio povrede.

Međutim, kako Press saznaje, Jahića jeste udario autobus, i on je zadobio teške povrede od kojih je i preminuo. Lepa Brena je zbrinula oca, i tek nakon što je dobila uverenje da njegov oporavak ide u dobrom pravcu i da je u sigurnim rukama, popularna pevačica je otputovala u Ameriku kako bi u krugu porodice i prijatelja u intimnom okruženju proslavila pola veka svog života.

- Ne znam kako su mogli da kažu da je u dobrom stanju. Breninog oca jeste udario autobus i on jeste umro od posledica tog udarca. Pa, oni su rekli da mu nije ništa, a dobio je toliko jak udarac da mu je napukla lobanja, da ne govorim o tome da su mu rebra napukla na čak osam mesta! Brena je bila primorana da odmah prekine odmor i juče je čim je mogla doputovala iz Amerike – kaže sagovornik Pressa blizak porodici.

Iako je bio u dubokoj starosti, Abid Jahić je izgledao vitalno i vodio je zdrav život. Često je putovao sa svojom suprugom, a bili su i redovni posetioci Beograda, u kom su boravili kod svoje ćerke i zeta Slobodana Bobe Živojinovića.

Reklame

Ostavite komentar