Vendi zamolila Zoranu da joj oprosti uvrede!

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 28 Oct 2010

Gazdarica Vendi je odlučila da malo spusti loptu i više ne maltretira Zoranu. Korpulentna pop pevačica odlučila da joj oprosti uvrede, samo zbog toga što je slavila sv Petku.

Posle žestoke prozivke na pijaci gazdarica farme Vendi odlučila je da malo sjaše Zorani s grbače i ne maltretira je više. Na sastanku, je mrtva ladna izjavila da je Zorani sve oprošteno, zbog fanova koji su se pojavili na pijaci!? Dodala je i da se ljudima čini da ona ugnjetava pop pevačicu, a to nije istina, već je tako namontirano.

Publika je sada definitivno podeljena, a to je ono što je produkciji i bio cilj, da postigne što veću gledanost!

-Zbog tih osam žena na pijaci, ja sam stala i rekla da moram da povučem ručnu. – rekla je Vendi Bakiju, a onda se raspitivala da li je Limen nešto doručkovao, što je veoma čudno, budući da je on Zoranin prijatelj.

Forumaši se pitaju da li je Vendi promenila svoje ponašanje i zbog toga što su joj iz produkcije rekli da malo smiri ponašanje. Izgleda da su je pretnje poprilično uplašile. Shvatila je da svojim ponašanjem neće privući publiku, pa je, čim su se vratili na imanje, poželela da se pomiri sa Pavićevom. Korpulentna pevačica joj je na sastanku rekla da joj ne bi pružila ruku, ali pošto je bila sveta Petka(koju su na farmi proslavile ona i Zlata), ipak je prihvatila joj oprosti uvrede.

Reklame

Ostavite komentar