Viktor Troicki na ivici živaca zbog raskida sa manekenkom

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 03 Oct 2010

Poznati srpski teniser Viktor Troicki nikako ne može da preboli raskid sa manekenkom Sunčicom Travicom! Kako „Alo!“ saznaje, talentovani sportista je pao u tešku depresiju, jer ga je bivša devojka ostavila bez objašnjenja i ne želi više da komunicira sa njim!

- Viktor je u poslednje vreme rasejan toliko da se njegovi prijatelji brinu zbog stanja u kom se nalazi zbog Sunčice. Zvao je bezbroj puta na telefon, ali se ona ne javlja. Nije mu čak rekla ni razlog zbog čega ga je ostavila – rekao je za „Alo!“ izvor blizak teniseru.
- Njegova tuga i razmišljanje o Sunčici utiču i na to kako igra u poslednje vreme, pa mislim da to ima veze sa njegovim lošim sportskim rezultatima u poslednje vreme. Psihički ga ubija i to što mediji pišu da je Travica našla novog dečka, pa razmišlja da možda to nije razlog zbog kojeg ga je šutnula. Njega jure mnoge devojke i sigurno bi mogao da nađe utehu sa nekom novom, ali njemu to ne pada na pamet – tvrdi naš izvor.
Podsećanja radi, „Alo!“ je prvi pisao o razlazu ovog para, koji je kasnije pokušao da demantuje vesti o raskidu, ali se ubrzo ispostavilo da su ipak okončali svoju vezu. Tada je naš list pisao o tome kako je Sunčica u vezi sa jednim poznatim biznismenom, a ona je kasnije to negirala, ali ipak ostavila Viktora.

- Samo neka oni koji nemaju svoje živote nastave da mi pripisuju takve stvari. Muka mi je više od demantovanja da smo Viktor i ja raskinuli. Mnogi se bespravno mešaju u našu ljubav, a volela bih da nas zlobni ljudi ostave na miru – rekla je tada Travica i samo nekoliko dana nakon toga dala „korpu“ teniseru.

Reklame

Ostavite komentar