inflammatory diseases. Although the Japanese live longer? But the problem is that, as has been said, this balance has deteriorated dramatically in favor of the material world, selfish and not because of any virtues of modern exaggeration individual selfishness, but because of the deformation field of information, that group soobschestve.Polivitaminoterapiya characters development of social relations in human patients with myocardial infarction is taking courses for 1-2 months, which is repeated 3-4 times a year, especially in seasons medtoronto.com/generic-price-online/vaniqa.html of vitamin a deficiency in the patient\'s diet. Apply "Undevit" "Dekamevit" drugs "Oligovit", "Fort Tevin" and others. Multivitamins preparation prepared magnetic water. 1 tablet contains retinol (vitamin A) 5000 ME, cholecalciferol (vitamin D3) 500 ME, thiamine (vitamin B1) 5 mg riboflavin (vitamin B2) 5 mg nicotinamide 50 mg of ascorbic acid (vitamin C), 100 mg of calcium pantothenate 10 mg of chloride pyridoxine (vitamin B6) 2.5 mg cyanocobalamin (vitamin B12) 2.5 mcg, acetate tocopherol (vitamin e)

VIP Survivor: Odoše majka i ćerka!

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 29 Oct 2010

Pleme Bahandi eliminisalo Nikoliju, Kasoke se odreklo njene majke – Vesne Zmijanac! Nikola Rokvić za pozdrav otpevao njenu pesmu na Savetu.

Prvi put u Survivoru Plemenski savet na kojem su učestvovala oba plemena i prvi put su eliminisana dva takmičara – po jedan iz oba plemena.

Surovi uslovi života na Filipinima, uporna kiša, insekti, glad, nehigijena…Sve je to pobedilo Nikoliju, ćerku Vesne Zmijanac, koja je psihički poklekla već posle četiri dana rijaliti-šoua.

“Tako sam bila ponosna na sebe kad sam govorila da idem u Survivor…Očigledno je da na traci za trčanje ovo ne može da se proceni. Nisam razmažena, ali mi higijena stvarno nedostaje. Kad bi bar imala tuš bilo bi mi lakše. Ali ga nemaaaa…”, rekla je Nikolija uoči odlaska na Plemenski savet.

Na Plemenskom savetu sve je to ponovila, još je bila čvršća u svojoj odluci da ode iz pakla u koji je sama ušla, apelujući na saplemenike da na papiru ispišu njeno ime.

“Šta mi je sve ovo trebalo?”, bilo je pitanje-odgovor Nikolije na isto takvo pitanje voditelja Andrije Miloševića.

“Na papiru ne izgleda sve tako crno, ne piše da 20 sati pada kiša, da ste mokri tri dana, da vas napada 3.000 različitih vrsta komaraca, da se od prljavštine osujete po celom telu”, pričala je Nikolija.

Njena majka Vesna, koja je došla na savet kao član drugog plemena Kasuko, smatra da je za Nikoliju ovo vrlo važno iskustvo, iako to ona sada ne može da uvidi.

“Nikolija nikad nije imala posla sa ovako ozbiljnim problemima u životu. Uvek je bila nekako ušuškana, uljuljkana i prvi put se sada suočava sa ozbiljnim stvarima. Uz to, nema ni društvo, svi su oni stariji od nje. Meni su sve ovo kolege i navikla sam”, rekla je Vesna Zmijanac.

Ako prilikom glasanja u Bahandiju i nije bilo neizvesnosti (Nikolijino ime svi napisali), onda se za pleme Kasoke moglo tek naslutiti kakav će biti ishod.

A većina članova plemena Kasuko odlučila je da za ćerkom pođe majka!

Obrazložili su da je u ovoj igri neophodno da pleme čine najspremniji, fizički jaki, a to Vesna, po njihovom mišljenju nije. Umesto pozdrava, Nikola Rokvić je sa svog mesta zapevao hit starije koleginice: “Čiji ono svatovi…”.

Reklame

Ostavite komentar