Vlada Stanojević se smuvao sa Majom Molnar

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 05 Oct 2010

Voditelj „ružičaste televizije“ Vlada Stanojević ima novu devojku! Naime, kako „Alo!“ saznaje, on se nedavno smuvao sa slovenačkom voditeljkom Majom Molnar, koja je boravila u Beogradu zbog poslovnih obaveza.

- Maja je proteklih nedelja boravila u Beogradu, u kojem je za potrebe „Pink Si“ snimala priloge. Sve vreme je sa njom bio Vlada i nesebično joj pomagao, kako bi što bolje obavila posao. Čim su se upoznali i razmenili nekoliko rečenica, među golupčićima je proradio fluid i ljubav je planula – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodaje:
- Kao pravi domaćin i džentlmen, Stojanović je svojoj nežnijoj polovini pokazao gotovo sve lepote srpske prestonice, a uveče su završili u noćnom klubu „Stefan Braunu“, u kojem su naočigled prisutnih razmenjivali sočne poljupce. S obzirom na to da će Maja zbog poslovnih obaveza svake nedelje po nekoliko dana boraviti u Beogradu, nema sumnje da će Vlada učiniti sve kako bi se mlađana Slovenka osećala kao kod svoje kuće.
Kako bismo proverili ovu informaciju, pozvali smo popularnog voditelja koji nam je rekao:

Tačno je da sam odnedavno u vezi sa Majom Molnar, ali to je sve što mogu da kažem, jer svoj privatan život ne želim da delim sa javnošću – potvrdio je Stanojević.

Reklame

2 komentara

  1. sanja said on 05/10/2010 at 22:55

    Pogresili ste prezime. Malnar je nije Molnar

  2. xyz said on 03/12/2010 at 00:14

    one se zove maja malnar

Ostavite komentar