Vladimir Cvetković muvao Sanju Papić !?

Izvor: Press online
Postavljeno 21 Oct 2010

Redakcija srpskog „Plejboja” održala je u sredu uveče veliku VIP žurku u Plavom vozu Josipa Broza Tita, povodom 50 godina klabinga ovog najpoznatijeg muškog magazina na svetu

Na relaciji Beograd – Novi Sad sa „zečicama” su se vozili glumac Sergej Trifunović, voditelji Jovan Memedović, Srđan Predojević i Aleksandar Timofejev, muzičar Dejan Cukić i bingo devojka Suzana Mančić.

Najveću pažnju prisutnih privukao je Vladimir Cvetković, maneken i bivši dečko folk zvezde Svetlane Ražnatović, koji je celo veče proveo u društvu bivše misice Sanje Papić.

- Srećno sam razveden, a Vesna da Vinča će biti presrećna jer se dvoje mladih i lepih ljudi druže – rekao nam je Cvele na našu opasku da između njega i Sanje ima nečeg više od prijateljstva.

Uz šampanjac i u društvu „Plejboj” „zečica” najviše je uživao Peđa D Boj, koji je morao da opipa svaku od njih. Bivšem ukućaninu „Velikog brata” nije smetalo truckanje voza, pa je u jednom trenutku skočio na sto i zaigrao. Žurka je potrajala do ranih jutarnjih sati, kada se voz ponovo zaustavio na beogradskoj stanici.

Reklame

Ostavite komentar