Vlado Georgiev ponovo u vezi sa Irenom!

Izvor: Kurir
Postavljeno 20 Oct 2010

Da stara ljubav zaborava nema, potvrdio je i Vlado Georgiev koji je u subotu uveče na koncert „Parnog valjka“ u „Beogradskoj areni“ došao sa bivšom devojkom Irenom Market.

Barba i Irena na koncert su došli s nekoliko prijatelja, a ovo je njihovo prvo pojavljivanje u javnosti od marta, kada su zvanično raskinuli. Od tada, pevač je stalno isticao da nema devojku i na javna događanja je dolazio isključivo u društvu prijatelja.

Na Vladinom “Fejsbuk” profilu i dalje stoji status „slobodan“. „Nema potrebe da me bilo šta pitate o tome. Nemam nikakav komentar“
, rekla je Irena u kratkoj izjavi za „Kurir“. Inače, njihovo poznanstvo počelo je kada je postala njegov PR. Vremenom su se zbližili i uplovili u emotivnu vezu, u kojoj su bili četiri godine, mada su i u tom periodu više puta raskidali i mirili se. Često se spekulisalo da je za njihov razlaz krivo Vladino neverstvo, ali takve priče nikada nisu bile potvrđene. Sada su, posle višemesečne pauze, ponovo zajedno, što je dokaz da je njihova ljubav jača od svega.

Reklame

Ostavite komentar