Zlata Petrović iza sebe ima 5 brakova

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 01 Oct 2010

Popularna folkerka Zlata Petrović imala je vrlo buran emotivan život, koji je od njenog ulaska na ‘Farmu’, redovna tema u domaćim medijima.

Radoznali mediji uspeli su da saznaju jednu zanimljivu informaciju: pevačica, koja je u rijaliti ušla sa dva bivša muža, do sada se udavala čak pet puta, a jedan od njenih muževa bio je harmonikaš Mirko Kodić.

Prema saznanjima ‘Kurira’, Mirko i Zlata bili su zajedno početkom 90-ih, nakon što se pevačica 1987. razvela od Hasana Dudića. Kodić je zbog Zlate ostavio prvu ženu, ali joj se vratio nakon kraha braka sa Petrovićevom, koji je trajao svega nekoliko meseci. I sa njim je Zlata ostala u dobrim odnosima: Kodić je svirao na njenoj svadbi sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom 1996.

Inače, Zlata se pri put udala sa samo 14 godina, za svog vršnjaka Prodana Jevremovića, od kog se razvela posle dva meseca. Drugi muž joj je bio harmonikaš Aleksandar Ristić iz Gornje Grabovice, od kog je pobegla u petom mesecu trudnoće. Abortirala je, a uskoro se udala za Dudića, sa kojim ima sina Mikija. Iz braka sa Pejom ima sina Jovana, a kaže da žali što nije uspela da rodi i ćerku.

Reklame

Ostavite komentar