Aca Lukas: Kruže glasine da sam umro

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 05 Nov 2010

Aca Lukas nije stigao ni da se pošteno naspava nakon dva spektakularna koncerta pred skoro 40.000 ljudi u beogradskoj “Areni” kada se Srbijom proširila vest da je popularni pevač umro!

- Živ sam i zdrav sam, što verovatno nekome ne odgovara čim širi ovako morbidne dezinformacije – izjavio je Lukas i sočno opsovao “bolesne mozgove” koji, kako reče, “u svojoj morbidnosti tako nešto i priželjkuju”.
- Koliko sam živ i u kakvoj sam psihofizičkoj formi, pokazao sam dve večeri u “Areni”, a sada idem da odspavam – rekao je popularni pevač, a onda se predomislio i rešio da pre popodnevnog odmora uplati 100.000 dinara na račun grada Kraljeva za domaćinstva ugrožena zemljotresom. U donaciji je učestvovala i producentska kuća “Beoton” koja je koncerte organizovala.

Inače, ovo nije prvi put da se pročuje da je popularni pevač umro. Kao po pravilu, nakon svakog njegovog velikog uspeha, ovakve glasine kruže, a pojedinici čak i anonimno zovu novinske redakcije da saopšte “vest”. Ovoga puta bilo je nešto ozbiljnije pa je dezinformacija stigla i do policije, koja je upravo proveravala dojavu kada se Lukas javio na telefon i odagnao svaku sumnju.

Popularni pevač ne može ni da pretpostavi ko su, kako kaže, “ti bolesni mozgovi”, a ne želi ni da se bavi time. Uživa u uspehu i pravi nove poslovne planove ohrabren činjenicom da je miljenik publike ma šta da se priča.

Reklame

Ostavite komentar