Aca Lukas snima seriju o svom životu

Izvor: Press online
Postavljeno 09 Nov 2010

Aca Lukas uskoro će sa produkcijskom kućom „Beoton” početi snimanje serije o svom burnom životu! Kako Press saznaje, za scenario su angažovani poznata književnica Isidora Bjelica i njen suprug Nebojša Pajkić!

Prema rečima sagovornika Pressa, Lukas, njegova supruga Sonja i ljudi iz folkerove najbliže okoline tumačiće sami sebe, dok će u zavisnosti od scenarija za sporedne uloge biti angažovani glumci. Serija, u kojoj će biti prikazani svi pevačevi usponi imaće 24 epizode u prvom serijalu, a zasad nije poznato na kojoj će se televiziji emitovati.

- Pripreme za početak snimanja su uveliko u toku. Ovo je za mene jedno novo iskustvo i nadam se da ću se dobro snaći u glumačkim vodama! Budući da glumim Acu Lukasa, koga mnogo dobro poznajem, neće mi biti teško, a pored mene u seriji će se pojaviti i moja supruga Sonja – rekao je kroz osmeh Lukas.

Producent serije Saša Mirković najavljuje da će serija o Lukasovom životu biti odlično urađena i da će sigurno izazvati različite reakcije.

- Odlučili smo da snimimo priču o čoveku koji je pun životnog iskustva i o kome ima šta da se prikaže, a ovakvu seriju gledaoci nisu imali prilike da vide do sada na našim televizijama. Interesovanje je zasad veliko, a onaj ko bude dao najbolju ponudu dobiće pravo emitovanja serije. U svakom slučaju biće jako zanimljiva kako za gledaoce tako i za našu estradu. Na ovom projektu pored mene uključen je i moj veliki prijatelj Zoran Bašanović – rekao je Mirković.

Inače, produkcijska kuća „Beoton” i Aca Lukas održaće 23. decembra humanitarni koncert u „Beogradskoj areni” za pomoć Kraljevčanima. Cene karata su 600 dinara za parter, 1.000 za tribine i 3.000 dinara za VIP.

Reklame

Ostavite komentar