Aleksandra Janković: JK je ekstremno narcisoidna osoba!

Izvor: Press online
Postavljeno 21 Nov 2010

Psiholog Aleksandra Janković kaže da „elitna scena” Srbije ima ozbiljno razvijenu sujetu i da je to razlog sve češćih javnih prepucavanja.

Ona smatra da je atak Karleuše na Cecu njen način da se dokaže kao dobar kolumnista, ali da je time samo uzburkala javnost i ostala „silikonska plavuša”.

- Ona je tim tekstovima pokušala da demantuje dugogodišnji epitet silikonske plavuše. Mislila je da će se dokazati kao kolumnista, skrećući pažnju sa svojih glasovnih mogućnosti. A uspela je samo da uzburka javnost. Jelena je ekstremno narcisoidna osoba, koja nije uspela glasom da dođe do uspeha, pa je počela da napada najveće zvezde u Srbiji, na šta su se neki upecali i ušli u konflikt. Ceca pametno reaguje ignorišući je. To je ubitačno za nekog ko želi bilo kakvu reakciju, a takva je Jelena. Ceca i ne treba da se spusti na taj nivo. Njih dve su neuporedive, kao Dostojevski i Mirjam! Sa druge strane, razumem i gnev koji je izazvala u Miri Škorić i Seki Aleksić, pa su one odreagovale, ali je moja preporuka kao psihologa da je potpuno ignorišu. Mislim da Jelenini napadi imaju i političku pozadinu i nije mi jasno zašto se toliko daje na značaju njenim tekstovima u zemlji u kojoj građani ne znaju tekst himne. Ta žena je u sukobu sa svima i bilo kakav odgovor na njeno ponašanje hrani njenu sujetu – kaže Aleksandra.

Reklame

2 komentara

  1. Maki said on 22/11/2010 at 13:56

    Svaka cast na ovome!! Tacno tako!

  2. miodrag said on 12/02/2011 at 16:43

    bravo!

Ostavite komentar