Ana Nikolić: Branila brata pa završila u ćuzi

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 11 Nov 2010

Pop pevačica Ana Nikolić privedena je danas u ranim jutarnjim časovima u stanicu u Rakovici, jer je prilikom rutinske kontrole, verbalno napala policajce koji su zaustavili njen automobil!

Naime, tokom jučerašnjeg dana boravila je u Požarevcu, gde je snimala spot za svoju hit pesmu „Džukelo“ sa novog albuma „Mafija kafe“, a po povratku je sa prijateljem i bratom svratila u jedan od beogradskih klubova da bi proslavili uspešan završetak posla. Međutim, pred zoru kada su se vraćali kući, zaustavila ih je patrola rakovičke policije.

- Automobil je vozio moj brat koji je počeo da se svađa, a onda sam i ja skočila da ga zaštitim, valjda im se učinilo da sam želela i da udarim policajca! Zbog toga su i meni dali da duvam u balon da bi utvrdili da li sam i koliko pijana. Slično je prošao i naš prijatelj koji se zatekao u vozilu. Dobro sam, ali se bezveze osećam zbog cele situacije, pogotovo što sam rešila da se uozbiljim i svojski navalim na posao – izjavila je Ana Nikolić za S media portal.

Pošto im je pronađen veliki procenat alkohola u krvi, svo troje su bili zadržani 12 časova na trežnjenju u stanici rakovičke policije. Pop pevačica se posebno nervira zbog toga što će tabloidi koji su i ranije pisali o njenom opijanju dobiti novi materijal za tekstove. Ceo postupak je u daljoj proceduri i nije poznato kolika je kazna zaprećena za ovo delo. U svakom slučaju Nikolićevoj se ne piše dobro, jer napad na organe reda i mira je prilično ozbiljan prekršaj. Da je neka svetska zvezda u pitanju, sigurno bi joj skočila cena na tržištu, setimo se Robija Vilijamsa, pa Britni Spirs ili Džordž Majkla….

Ovo nije prvi put da je Nikolićeva imala problema sa policijom. Pre četiri godine, Ani su pisali kaznu zbog vožnje u pijanom stanju. Ona se zajedno sa majkom, u gluvo doba noći, vraćala iz jednog beogradskog kluba i tada je policija zaustavljala čak dva puta, a kada je želela i treći put, Ana je smislila da je bolje da im pobegne!? Patrola ih je stigla, i podnela prijavu protiv nje jer je bežala u alkoholisanom stanju, ipak, kako je kasnije izjavljivala „pronašli su kompromisno rešenje“. Da li će i sada?

Reklame

Ostavite komentar