Ana Nikolić poručila obožavateljkama da se ne ugledaju na nju

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 12 Nov 2010

Pop pevačica Ana Nikolić našla se u centru pažnje domaće javnosti pošto se saznalo da je preksinoć uhapšena zbog vređanja policajaca u pijanom stanju.Popularna brineta, kojoj zbog prekršaja preti oduzimanje vozačke dozvole i do 90 dana zatvora, najpre je ceo događaj prokomentarisala poprilično ravnodušno, da bi se potom oglasila poručivši svojim obožavateljkama da uče i njene greške i ne dozvole da im se desi isto.

„Veoma mi je žao zbog incidenta koji se dogodio! U pitanju je situacija koja se dešava svakodnevno, svakom mladom biću se desi da popije malo više i da ponekad ishitreno reaguje. Ali, to nije izgovor za taj incident, mnogo mi je žao što sam kao javna ličnost došla u tu situaciju. Naime, to nije u redu zato što imam dosta fanova i devojčica koje me vole i oponašaju. U tom smislu imam obavezu da im kažem da ne dozvole da se ovakve i slične situacije dogode i njima,“ rekla je Ana za ’Press’, dodavši: „Bili su neprijatni prema mom bratu i ja sam malo grublje reagovala da ga zaštitim. Istina, nije trebalo da se mešam, što mi je i on sam zamerio. Sad je kasno za kajanje. Nikad više sebi neću dozvoliti da se nađem u sličnoj situaciji. Bilo, ne ponovilo se!“

U razgovoru za iste novine, popularna Paraćinka rekla je i da joj zahvaljujući korektnosti policajaca boravak u pritvoru nije bio toliko strašan. Ceo slučaj preuzeli su njeni advokati, a Ana kaže da će poštovati svaku odluku koju sud donese.

Reklame

Ostavite komentar