Anđelina se slikala u seksi korsetu za američki Vog

Fotke postavljene 12 Nov 2010


Holivudska glumica Anđelina Džoli zadivljuje svet svojom sposobnošću da balansira između uspešne karijere, brige o porodici i humanitarnog rada. U svemu tome, uspeva i da ostane jedan od najvećih seks simbola današnjice.

To je ponovo dokazala fotografisanjem za američko izdanje Voga, u kom se pojavljuje u vrlo ženstvenom i izazovnom izdanju. Najviše pažnje privukla je fotografija Anđeline sa podignutom kosom i u svilenom roze korsetu, kojom je pokazala da i u 35. godini i posle rađanja troje dece ima zavidnu figuru i seksipil kojim je osvojila publiku širom sveta.

Glumica koja je za Vog pozirala čuvenom fotografu Mariu Testinu, u pratećem intervjuu pričala je o svom porodičnom životu, otkrivši da je jako loša kuvarica, pa je čak njen 6-godišnji sin Paks bolji kuvar od nje. Anđa je priznala i da se oseća kao da je 9-godišnji Medoks zapravo odgajio nju, te da je jako bliska sa njim. Pričajući o partneru Bredu Pitu kog je nazvala ‘ekstremno zgodnim i najseksipilnijim’, Džolijeva je rekla da je najzaljubljenija kada ga vidi okruženog decom.

Izvor: SrbijaNet


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 3 slika.

Ostavite komentar