Boban Rajović ipak u Grandu !?

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 28 Nov 2010

Čini se da se bez Granda ipak ne može. Nakon Dade Polumente, novi ekskluzivac Granda je ni manje ni više nego Boban Rajović, a sve to ne bi bilo čudno da Boban godinama nije isticao da mu Grand ne treba, da ne prati te emisije i da ne mu se ne sviđa politika koju vodi ova izdavačka kuća.

Gledaoci su ipak imali prilike da vide reklamu za novi album popularnog pevača, a uskoro kreće i promocija pesama u emisijama Granda.

Pre nekoliko godina Boban je u intervjuu povodom svoje karijere i izdavačke kuće Grand, izjavio:

– Nema tih para za koje bih prešao u „Grand“, jer sam svoje ime sam stvorio. Mada, mislim da ni oni ne haju mnogo za mene, imaju svoje zvezde „Granda“. Nemoj pogrešno da me razumeš, ne dižem ja sebe u nebesa, ali nikada sebi ne bih dozvolio da završim u onoj vašoj anketi ko treba da leti iz te produkcijske kuće. Sve je to jedan veliki cirkus, koji mi zaista nije potreban. Ne pratim to, ne gledam njihove emisije… Uostalom, mislim da svako ko ima novca da iskešira izdavanje albuma može da bude u „Grandu“ – rekao je pevač za Svet.

Vremenom se popularni pevač očito predomislio i prešao preko svega izgovorenog, tako da vrlo brzo imati prilike da uživamo u muzici Bobana Rajovića na tv Pink.

Reklame

Ostavite komentar