Bojana Stojković u drugom stanju

Izvor: Press online
Postavljeno 05 Nov 2010

Manekenka i supruga golmana Partizana Vladimira Stojkovića u trećem mesecu trudnoće! Srpski Bekamovi vest da će postati roditelji saznali neposredno pre incidenta u Italiji kada je Stojković napadnut

Manekenka Bojana Stojković i njen suprug, golman Fudbalskog kluba „Partizan” i srpske reprezentacije Vladimir Stojković, početkom aprila postaće roditelji! Kako Press saznaje, Bojana, zaštitno lice kreatorke Suzane Perić, je u trećem mesecu trudnoće, a popularni par, koji su domaći mediji prozvali srpskim Bekamovima, je presrećan što će na proleće dobiti prinovu!

Prema rečima našeg sagovornika, Bojana je vest o trudnoći saznala samo nekoliko dana pre nego što je njen suprug napadnut u Italiji.

- Bojana i Vladimir su jako želeli prinovu, a ta želja će im se ostvariti u aprilu sledeće godine – navodi sagovornik Pressa i dodaje:

- Vest da je trudna Bojana je saznala samo nekoliko dana pre nego što je Vlada napadnut u Đenovi, gde je igrao utakmicu za srpsku reprezentaciju i pre nego što se ona, posle duže pauze, pojavila na pisti kao zaštitno lice nove kolekcije Suzane Perić „Ona vlada”! Na svu sreću, stres koji je tada pretrpela nije uticao na njeno stanje, a lekari koji prate njenu trudnoću rekli su da je sve u najboljem redu. Stojke je zaplakao od sreće kada je saznao da će postati otac i njih dvoje su odmah obavestili porodicu i najbliže prijatelje. Popularni par zasad krije od javnosti tu vest, jer ne želi da se tim povodom pojavljuje u medijima. Bojana se trenutno u Švajcarskoj odmara sa svojom porodicom, dok Vladimir svakodnevno trenira! Uopšte im nije važno da li će im prvo dete biti ćerka ili sin, već samo da bude živo i zdravo. Bojaninu trudnoću vode lekari jedne privatne bolnice u Beogradu, a za sada je tajna gde će se poroditi.

Popularni par u toku jučerašnjeg dana nije odgovarao na naše pozive, ali je u nedavnom intervjuu Bojana indirektno nagovestila da će uskoro postati majka.

- Vreme mi je da postanem majka, pa ne ide baš da se sada obnažim za neki časopis – rekla je zagonetno manekenka.

Bojana i Vladimir Stojković venčali su se u junu 2009. godine u crkvi Ružici na Kalemegdanu, a svadbeno veselje upriličeno je u restoranu „Kalemegdanska terasa”. Venčanju su, pored rodbine i prijatelja, prisustvovali brojni fudbaleri među kojima su bili Nenad Jestrović, Dušan Basta, Nikola Trajković, Boško Janković, Marko Pantelić i drugi.

Reklame

Ostavite komentar