Ceca lumpovala sa bivšim dečkom !?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 02 Nov 2010

Najveća srpska folk zvezda Svetlana – Ceca Ražnatović provela je noć između subote i nedelje u beogradskom klubu „Rič“ u društvu mlađanog manekena Vlade Vuksanovića, s kojim je svojevremeno bila u ljubavnoj vezi.

Iako je njihovo zajedničko pojavljivanje na javnom mestu izazvalo veliku pažnju svih koji su se te noći zatekli u lokalu, kako „Alo!“ saznaje, oni su se trudili da na to ne obraćaju pažnju već su vreme proveli razgovarajući.
- Ceca i Vlada su se sve vreme šalili i smejali i mada su delovali veoma blisko, nijednog trenutka nisu prešli granicu prijateljskog ponašanja. Ipak, izazvali su veliku pažnju kada su se pojavili zajedno, naročito nakon priča da su svojevremeno raskinuli emotivnu vezu – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor, koji se zatekao na licu mesta.
U želji da saznamo kako je došlo do toga da izađe u provod s Vladom, pozvali smo folk divu, koja nam je rekla sledeće:
- Posle revije izašli smo u grad Sani Armani, Adriana Čortan, Saša Vidić, Boško Jakovljević, Vlada i ja. Bili smo u nekoliko klubova i nigde se nismo dugo zadržavali. Vlada i ja smo dobri drugovi, a te večeri smo dosta pričali i o mom novom spotu, u kojem će imati glavnu mušku ulogu. Mi smo, inače, u kontaktu i to nije ništa novo, družimo se kao sav normalan svet. Znam da će zbog ovoga krenuti mnoge insinuacije, ali za njih, zaista, u ovom slučaju nema mesta – rekla je Ceca za „Alo!“.

Reklame

Ostavite komentar