Ceca odlazi is Srbije na turneju po Australiji

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 30 Nov 2010

Nakon dva rekordno posećena koncerta u Skoplju, Ceca Ražnatović će danas krenuti u Australiju na trinaestodnevnu turneju, objavili su domaći mediji.

Folk diva će sa aerodroma ‘Nikola Tesla’ u 14.45 časova poleteti za Isanbul, odakle u osam uveče ima let za Dubai, gde će i prenoćiti, saznaje ‘Kurir’. Nakon toga, nastaviće dugi put ka najmanjem kontinentu, na koji je krenula bez dece Veljka i Anastasije kao i ličnog obezbeđenja.

„Ceca u Australiju ide bez dece. Tamo će biti trinaest dana i održaće seriju koncerata. Obezbeđenje će joj biti pojačano, tako da će je, uz telohranitelje koje tamo dobijaju sve zvezde, dodatno čuvati i ljudi iz jedne australijske agencije koju je angažovala naša kuća „Mjuzik star prodakšn“,“ objasnio je novinarima Cecin menadžer Raka Marić, dodavši da se Ražnatovićeva neće dugo zadržati u Srbiji. Naime, nakon što po povratku iz Australije proslavi slavu Sveti Nikola, Ceca će podneti zahtev za američku biznis vizu.

„Do sada je jednom dobila turističku vizu za SAD, ali nikad nije biznis vizu. Ne verujem da će zbog ovih stvari koje se dešavaju u poslednje vreme biti problema da je dobije, pošto je procedura ista kao i za australijsku,“ rekao je Raka, ali nije otkrio koliko pevačica namerava da se zadrži u Sjedinjenim Državama.

Reklame

Ostavite komentar