Cecin Vlada prošetao u gaćama!

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 12 Nov 2010

Maneken Vlada Vuksanović bio je glavna zvezda revije modnog kreatora Aleksandra Nikolića koji je predstavio svoju novu kolekciju „ Deliveri“ za proleće/leto 2011. godine modnom revijom koja je u utorak uveče bila održana na „Ivent Centru Glamur“, na krovu robne kuće Beograd u Zemunu.

Naime, Vlada, koga su mediji nedavno ponovo snimili sa Cecom Ražnatović (sa kojom je, ako je verovati tabloidima, bio u vezi) prošetao je svoje zgodno mišićavo telo na radost ženskog dela publike, dok je muški ostao uskraćen za najavljeni dolazak hrvatske pop pevačice Severine.

Naime, ona je kao veliki prijatelj dizajnera Nikolića, trebala da bude specijalna gošća na reviji, ali, kako smo saznali od organizatora, pozvala ga je u šest popodne i pitala da li je kasno da tada krene iz Zagreba!? Budući da je početak bio zakazan za 20 časova, nije bilo šanse da za dva sata doputuje u Beograd, tako da je njen dolazak izostao. Ali zato su bili tu direktor modnog studija Klik Nenad Radujević, TV lica Minja Miletić, Dragana Ćosić, Ivana Bajić, pevač grupe „357“ Nikola Hadži Nikolić, model Tijana Šarenac, dirigent Big benda RTS-a Ivan Ilić i mnogi drugi poštovaoci Nikolićevog rada.

Težnja ka minimalizmu i potenciranje spoja kontrasta, kao prepoznatljivo obeležje Alexandrovih modela, su u osnovi i ove kolekcije – vazdušaste siluete znalački upotpunjene oštrim krojevima. Materijali su prirodni – svila i pamuk, dok su dominantne boje fluroscetno roza, siva i bela.
Glavni motiv ženske kolekcije je suptilno stilizovana silueta – suknje i haljine u mekanim naborima fine svile iskombinovane su sa besprekorno ukrojenim jaknicama i upotpunjene pojasevima od klirita. Dok inspiraciju za mušku liniju predstavlja modni stil opasnih momaka Koza Nostre iz pedesetih godina prošlog veka. Muškarac u dolazećoj sezoni, prema Nikolićevom viđenju ima moćnu i upadljivu pojavu – on je razmetljiv ali nepretnciozan, uštogljen ali i ležeran istovremeno. Niklolić danas živi i stvara na relaciji London-Beograd-Njujork, njegov sopstveni brend je etablirano ime u svetu mode, a njegovi modeli se mogu naći u skoro svim vodećim svetskim ekskluzivnim radnjama.

Reklame

Ostavite komentar