Dokaz ljubavi: Čavić bdio uz Ivanu tokom operacije

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 11 Nov 2010

Romansa između našeg najboljeg plivača Milorada Čavića i odbojkašice Ivane Đerisilo oduvek je bila obavijena velom tajni, jer su oboje retko kada davali izjave po pitanju njihovog odnosa. Pre nekoliko dana Ivana je bila podvrgnuta operaciji ramena, a uz nju je sve vreme bio najbolji srpski plivač.

Par je počeo romansu godinu dana nakon Olimpijskih igara u Pekingu, gde su se i upoznali. Ivana je u vreme njihovog upoznavanja bila u braku s rukometašem Borisom Stankovićem, dok je Čavić bio u vezi s voditeljkom Brankom Cvijanović. Od tada su ih, prema rečima našeg plivača, novinari razdvajali šest puta, a istina je da su prekinuli samo jednom.
- Bila je uz mene kada sam imao operaciju kičme i bila mi je velika podrška kao što sam ja njoj posle operacije ramena koju je nedavno imala. Ona trenutno živi u Istanbulu i veliki je profesionalac. Ja za sada boravim u Beogradu, imam prijatelje, ali i prijateljice. Zar svaki susret sa njima mora da znači da postoji nešto više od prijateljstva – objašnjava Čavić.

Naša odbojkašica Ivana Đerisilo je prošle nedelje imala operaciju ramena, a kako bi sve vreme bio uz nju, Čavić je odlučio da propusti utakmice košarkaša i fudbalera Partizana u evropskim takmičenjima.
- Nisam bio na evropskim mečevima košarkaša i fudbalera Partizana jer je moja devojka Ivana Đerisilo ponovo operisla rame i taj hirurški zahvat obavljen je u Beogradu. Mislim da bi bilo korektno da budem uz nju u narednom periodu – rekao je Čavić, koga sada retko možemo videti u noćnom provodu. On to objašnjava sledećim rečima:
- Ne smem da idem na mesta gde su gužve da se opet ne bih povredio, to bi onda bio veliki problem za mene jer sam nedavno počeo da treniram.
Iako su mnogi pisali da je posle svakog raskida par definitivno stavio tačku na svoju vezu, Ivana i Milorad nisu nikad komentarisali takve natpise, a skoro svaki put kada bi se osvajač srebrne medalje na Olimpijadi pojavio u javnosti bez Ivane, pisalo bi da su raskinuli.
Čavić je nedavno izjavio da mu ne smeta pisanje o njihovom odnosu ukoliko je, naravno, istina.

- Kada je istina, neka se piše. Ali, poslednja tri-četiri meseca napisano je dosta neistina. Čitali smo „izjave“, a da ih nikad nismo dali – prokomentarisao je Milorad uplitanje medija u njihov privatan život.

U vreme kada je Milorad dobio stan zbog svojih sportskih uspeha, pojavila se i informacija da je Ivana trudna i da par već uveliko oprema stan, što se na kraju ispostavilo kao još jedna netačna informacija.

Reklame

Ostavite komentar