Dragan Bjelogrlić za grejanje duguje 500.000 dinara

Izvor: Kurir
Postavljeno 06 Nov 2010

Od 5,2 milijarde dinara duga za grejanje, koliko potražuju Beogradske elektrane od potrošača u glavnom gradu, čak 446.000 dinara otpada na – Dragana Bjelogrlića!

Prema podacima do kojih je Kurir došao, poznati glumac i producent, koji završava snimanje filma i serije „Montevideo, bog te video“, za grejanje u stanovima u centru Beograda duguje više od 4.000 evra.

Osim računa za grejanje, koji Bjelogrlić već dugo nije platio, polako mu se sabiraju i dugovanja za električnu energiju! Sitni, doduše: poznati glumac u ovom trenutku duguje oko 20.000 dinara za „svetlo“. Pri tom, za televizijsku pretplatu duguje 3.000 dinara!
Milica Paunović, osoba zadužena za odnose s javnošću u „Infostanu“, nije mogla da potvrdi informaciju Kurira:

- Najveći dug za grejanje biće poznat tek naredne nedelje, s obzirom na to da je analiza podataka u toku. Međutim, čak i da su vaši navodi o dugovanju gospodina Bjelogrlića tačni, ja vam to, prema zakonu o zaštiti podataka ličnosti, ne mogu reći. Kad naša analiza bude gotova, mi ćemo samo saopštiti iznos koji najveći dužnik ima, ali nećemo dati privatne podatke – ime, prezime i opštinu u kojoj dužnik živi.

Reklame

Ostavite komentar