Dragan Jovanović: Jedva sam dočekao da se ošišam

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 08 Nov 2010

Svake nedelje gledaoci RTS uživaju u novim dogodovštinama porodice Malešević u nastavku Pavlovićeve serije „Moj rođak sa sela”…

Na snimanju smo se svi puno trudili i detaljno razmišljali o svakoj sceni, kako da je na najbolji mogući način postavimo. Kada smo svi bili zadovoljni postignutim rezultatom, tek tada smo išli dalje. Takav osećaj sam imao i dok sam bio student na fakultetu i priznajem da mi je ovakav rad nedostajao – otkriva Jovanović.

Pet meseci ste snimali drugi ciklus ovog serijala. Šta vam je najteže palo?
- Po meni je uvek najteže krenuti. Kada se krene sa radom, onda sve lakše ide, ali pre toga treba ustati, popiti prvu kafu i  poći na snimanje. To meni uvek vrlo teško pada.

Da li ste nestrpljivo čekali nastavak serije, s obzirom da ste pauzirali dve godine?

- Jesam. U međuvremenu su se mnoge stvari izdešavale. Neke devojke su postale mame, a mladići tate…

Posle montaže niste odgledali snimljeni materijal. Zbog čega?

- Jednostavno, ne volim to da radim. Mislim da je najlepšta osobina ove serije poetika i romantika koju ona nudi gledaocima, tako da jedva čekam reakcije publike.

Na početku snimanja drugog ciklusa izjavili ste da vam teško pada što zbog potrebe snimanja morate da
puštate kosu…

- Tačno, tako da sam jedva dočekao trenutak kada sam mogao da se ošišam i skratim kosu. Verujte mi, potrebno je izdvojiti mnogo vremena za njeno održavanje. Priznajem da se mnogo bolje i lakše  osećam s kratkom kosom.

Da li se Drakče vrača na „pravi put”, odnosno da li će prestati da vara ženu Milenu?
- To ne smem da otkrijem.

A kako će Drakče reagovati kada sazna da je i njegov sin Mališa krenuo očevim stopama?
- Nisam mu pripretio, već sam ga podržao u tome (smeh). Priznajem da sam čak bio i malo iznenađen što se to nije i ranije dogodilo. U jednom trenutku sam se čak i zapitao da li je on moj sin.

Da li će fanovi serije „Selo gori, a baba se češlja” gledati nastavak serijala „Moj rođak sa sela”?

- Ja slabo gledam televizijski program, sem kada je u pitanju sport. Međutim, trudiću se da redovno pratim „Mog rođaka sa sela”. Ako je nešto lepo kod ove naše serije, to je da u njoj mogu da uživaju bukvalno svi, jer je ona prilagođena svim ukusima.

Reklame

Ostavite komentar