Ekrema Jevrića ostavlja žena?

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 24 Nov 2010

Učestvovanje u ‘Farmi’ će Ekremu Jevriću možda učvrstiti popularnost, ali će mu i poljujati bračni status.

Crnogorska internet zvezda najverovatnije će ostati bez supruge Igbale, koja je, besna zbog njegovog pijančenja i bludničenja, angažovala advokate koji će okončati bračnu zajednicu.

„Igbala je toliko potresena Ekremovim ponašenjem na farmi, da je počela da pije lekove za smirenje, a rodbina najpoznatijeg naturalizovanog Njorčanina tvrdi da to nije isti čovek kojeg oni poznaju. Igbala je čak njihovom zajedničkom prijatelju poručila da kaže Ekremu da se kući ne vraća, već da „ostane u Srbiji sa svojom devojkom Vendi“. Mada, pošto je ona poznata kao normalna žena, sklona praštanju, nije isključeno da će je Ekrem po izlasku ubediti da mu oprosti, pod uslovom da ne napravi neke veće gluposti na imanju od ovih koje je pravio dosad,“ rekao je za ‘Alo’ dobro upućeni izvor.

Igbala Jevrić navodno se najpre iznervirala kada je na svadbi Kaće i Baneta njen muž vatao Vendi, što mu je oprostila. Ali kako je on vremenom, umesto da se smiri, postajao sve napadniji i na kraju dogurao gotovo do seksualnog uznemiravanja, Igbala je na nagovor prijatelja otišla do socijalnog radnika koji joj je predložio da sačeka kraj rijaliti šoua, a onda, kada Ekrem izađe, razgovara sa njim i ako treba pokrene brakorazvodnu parnicu.

Reklame

Ostavite komentar