Ekskluzivno: Veliki Brat počinje za tri meseca!

Izvor: poznati.info
Postavljeno 29 Nov 2010

Ulazimo u završnicu popularnog rijalitija “Farma” međutim tokom kako najavljuju “veoma hladne zime” očekuje vas nešto još senzacionalnije! Četvrta sezona reality show programa koji je prvi došao u Srbiju, Veliki brat- Škola za poznate, u produkciji Emotiona, počeće u februaru 2011. godine i emitovaće se na televiziji Pink.

Kastinzi na kojima će biti odabrani učesnici novog, regularnog serijala Veliki brat, biće odžani tokom decembra i januara u gradovima regiona. Prijavljivanje za ulazak u kuću VB je u toku! Kandidati iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, mogu se prijavljivati pozivom na neki od brojeva telefona ili slanjem sms poruke, a više o prijavljivanju možete saznati na sajtu sajtu  Emotiona - www.emotion.rs/velikibrat4.php.
Zanimljivo je da će direktno u najuži izbor kandidata, ući najzgodniji i najsmešniji momak, kao i najzgodnija i najsmešnija devojka, koji će biti odabrani glasanjem na Emotionovom sajtu. Novina je i to što Veliki Brat ovog puta ljudima daje mogućnost da prijave i svoje prijatelje, kolege , članove porodice koje bi voleli da vide u borbi za 100.000. EUR.

Reklame

Ostavite komentar