Farma: Ako osvojim 100.000 evra…

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 25 Nov 2010

Farmeri su konačno otkrili zašto su došli na imanje – zbog stanova, putovanja, suzbijanja transvestita…

Niko nema taktiku, niko nije ušao zbog para, jer “šta su pare…”, ali svako od njih tačno zna šta bi uradio sa “novcima” kada bi ih osvojio.

Većina farmera želi da osvoji nagradu kako bi kupili stanove i otišli na “dugo, dugo putovanje”. Među njima su Bane, Kaća, Jelena, Jovana i Stefan.

Bane bi “kupio stan i otišao na putovanje sa drugovima i drugaricama”, Zlata bi “podelila novac sa porodicom jer je to uvek radila“, Stefan bi takođe kupio stan i otišao na putovanje sa društvom, ali bi “jedan deo dao u humanitarne svrhe“.

LiMen bi potrošio novac “pametno”, Eva bi kupila Farmu “sa sve kravom i teletom”, a Ekrem bi zbrinuo četvoricu sinova jednom “kućom u Ameriku”.

Najinteresantniji odgovor je ipak dao Marjan.

“Da osvojim nagradu od 100.000 evra prvo bih platio porez, a ostatak bih dao na suzbijanje transvestita i lezbo i gej pokreta”.

Bata bi novac potrošio da “pokrije nešto što je započeo”, Zorana ni ne razmišlja o nagradi, a Boki 13 bi se nekako snašao…”Dao bih onima kojima je to potrebno, u humanitarne svrhe, a ostalo na sebe jer to najbolje znam da radim”.

Reklame

Ostavite komentar