Farma: “Atentat” i provod na Tajlandu

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 17 Nov 2010

Ko kome priprema “atentat”, ko bi koga vodio na Tajland u provod, a ko bi kome da “menja lični opis”?

Na Farmi je protekli dan i te kako bio buran, a Zlata i Vendi se umalo počupale. Sve počelo još jednom blamažom VIP seljaka, prvo nisu znali padeže, a sada ne znaju da odrede ni strane sveta. Katarini je sasvim logično da postoji severo-jug!?

Tokom popodnevne kafice u štali, Vendi je zabrinuto pitala Marjana i Jasminu Anu da li je moguće da se na čašu stavi nekakav otrov jer joj je Li Men “tendenciozno dao čašu”.

“Došao je do mene i skoro me naterao da uzmem čašu. Šta ti misliš Marjane, jel može da se namaže otrovom”, pitala je Vendi, a Marjana i Jasmina su joj se samo slatko nasmejali.

I dok je Vendi razmatrala mogućnost “atentata” na nju, potencijalni “izvršitelj” je plakao u kuhinji, a Jovana ga tešila.

Zašto je plakao nije želeo da kaže, ali su farmeri komentarisali da mu se “steškilo” jer mu nedostaju porodica i prijatelji, što je on i potvrdio u igri “Gde bi otišao da ima čarobni štapić”.

Većina odgovora je bila: kući, mužu, ženi, najmilijima… a Bane je bio maštovit – on bi na Tajland sa sobom poveo i Bokija 13.

“Poveo bih tebe da se tamo zezamo, ti da hvataš svoje, a ja svoje.”

Međutim, dok mu je pomagao da ubaci košulju u pantalone, Boki ga je pitao koji su to njegovi.

“Pa ovi tvoji… devojčice tvoje”, rekao je Bane i pobegao iz spavaće sobe.

A posle izbora slugu, svi su se opet vratili u spavaću sobu gde su i počela prva “guškanja” koja su kasnije kulminirala umalo fizičkim obračunom Vendi i Zlate koju je dotaklo to što je Vendi rekla da joj je drago što “Peja prisustvuje svojoj budućoj sahrani.”

“Ma lični opis ću da joj promenim. Ne zna ona ko sam ja, ubiću je. Ako je vidite ošišanu da znaćete ko je to uradio”, vikala je Zlata, a Zorana je dodala da je i njoj malo falilo “da Vendi uhvati za kosu i vuče po podu”.

Vendi je posle pokušala da objasni da ona nije imala nameru da izazove ikoga uvredi i da je sve bilo figurativno.

“Želela sam da kažem da će ga sahraniti njegova zloba. Cinično me najavio, a ja sam mu elegantno vratila.”

Reklame

Ostavite komentar