Farma: Baki zbog Katarine želi napolje

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 02 Nov 2010

Densera Bakija B3 ponovni ulazak Katarine Živković na imanje u Lisoviću toliko je poremetio da je odjednom odlučio da želi da napusti rijaliti i ode kući!

Naime, otkako je mlada pevačica, a donedavno i njegova velika ljubav, ušla u šou i „ohladila“ ga sa nekoliko reči, Baki ne zna u koju prostoriju pre da se sakrije jer izbegava susret sa njom.
- Baki se u prvi mah oduševio njenim ulaskom, ali kada je video kako ga je ona iskusno iskulirala već u prvom minutu, shvatio je da od ponovnog muvanja sa njom nema ništa i tada je izrazio želju da napusti rijaliti program – priča za „Alo!“ izvor blizak produkciji i dodaje da je Baki svestan da ne može sam da napusti imanje jer neće dobiti ni dinar od svog honorara.
- On je siguran da ne želi više da bude na imanju u Lisoviću, ali isto tako zna da mora da natera gazdu da ga stavi za slugu, a onda lobira ostatak takmičara da njemu daju štapić. Svi su svesni da je njegova iznenadna odluka da ode kući zbog Katarine, jer zna da će ga „uništiti“ ako mu sve saspe u lice – dodao je naš izvor.
Podesećanja radi, Kaća je pre nekoliko dana izjavila kako će se „napiti krvi“ Bakiju ukoliko se vrati u „Farmu“, a najavila je i tužbu protiv njega zbog toga što je aludirao da je sa njom imao seksualne odnose.

Reklame

Ostavite komentar