Farma: Bane i Kaća se vaćarili u seniku!!!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 03 Nov 2010

Katarina Živković i Branislav Janković odlučili su da nastave započetu romansu tako što će preći s reči na dela, a prvi korak bio je to što su se preksinoć vaćarili u seniku!

Naime, „Grandova“ pevačica i maneken iskoristili su prvu priliku da se iskradu od ostalih ukućana i otišli su da razmenjuju nežnosti na jedinom skrivenom mestu na kojem su zaštićeni od kamera – u seniku!
Ušuškani u toplo seno, najpre su se upustili u razgovor o Bakiju, koga je Kaća prezrela jer je po izlasku s imanja saznala šta je za nju pričao. Vidno razočarana, ona je Banetu ispričala sve što je čula o Bakiju, da bi nakon toga promenila temu i počela razgovor o njihovom odnosu.
- S obzirom na to da pevačica veoma dobro zna kako se putem bubica sve čuje, tiho je šaputala nežnosti Banetu na uvce, koji ju je počastio sočnim poljupcima. Iako su se trudili da budu tihi, iz senika su se ipak mogli čuti uzdasi, kikotanje, šuškanje i valjanje po senu – rekao je za „Alo!“ izvor blizak produkciji.

Inače, ovo nije prvi put da dvoje farmera razmenjuje nežnosti na tom skrovitom mestu jer su to činili u nekoliko navrata dok je Kaća prvi put bila u „Farmi“, ali je ovo prvi put da su se mogli čuti poljupci. Inače, svi koji su pratili razvoj odnosa ovo dvoje farmera mogli su da očekuju ovakav sled događaja, a pošto je učinjen još jedan korak ka njihovom zbližavanju, nije isključeno da uskoro vidimo i seks između njih dvoje.

Katarina Živković: Baki je đubre lažljivo!

Nakon što su proglašene sluge, farmeri su kao i svakog utorka započeli „Igru istine“, gde je Katarina Živković napala Bakija zbog, kako ona kaže, laži koje je izneo i nazvala ga đubretom lažljivim.
- Da li si spreman da se izviniš mojoj porodici i narodu zbog laži i kleveta koje si izgovorio o meni?! Ako ti nećeš da progovoriš, ja ću sve reći – rekla je mlada pevačica, dok je denser ponavljao da ne zna o čemu se radi.
- Đubre jedno lažljivo! Pričao si kako si me poljubio i da si spavao sa mnom. Kako te nije sramota?! Ti misliš da si šmeker, a ustvari si šmeker za Teletabise! Zakleo si se u dete da si zaljubljen u mene, a lagao si – ponavljala je Živkovićeva.
- Nisam se nikada zakleo u ćerku! Ti si luda! Dvojka si! – negirao je Baki B3 i rekao kako se neće nikome izvinjavati, jer ništa od navedenog nije izgovorio.
- Možda sam luda, ali nisam gluva! Svojim ušima sam čula to iz tvojih usta – govorila je Kaća, a onda je prešla na bivšu prijateljicu Sanju Stojanović, kojoj je postavila jedno pitanje:
- Da li si ti zaljubljena u mene ili samo imaš toliku porebu da non-stop o meni pričaš? – upitala je pevačica i dobila kratak odgovor: „Da, zaljubljena sam!“
Zanimljivo je da je Bane Janković potvrdio da je čuo Bakija kako priča o poljupcu sa Katarinom, dok je Zoran Pejić Peja tvrdio da mu denser nikada to nije rekao.

Reklame

Ostavite komentar