Farma: Boki 13 i Marijan zakopali ratne sekire

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 13 Nov 2010

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski upotrebio je sav svoj šarm da omekša tvrdokornog Marijana Risičevića i da mu otvori „nove vidike“, što mu je ruku na srce i uspelo!

Naime, nakon žučne rasprave i teških reči odmah po Bokijevom ulasku, njih dvojica, na nagovor ostalih farmera, odlučili su da spuste loptu i nastave da funkcionišu normalno.
Prve korake učinio je Boki 13, koji se predsedniku srpske seljačke stranke naljubaznije obratio rečima: „Maki, ajd‘ u krevet! Vi morate rano da legnete, zato što morate rano da ustanete“, govorio je makedonski transvestit, dok je Rističević pokušavao da bude namršten i hladan. Međutim, Marijanu se nakon silnog Bokijevog umiljavanja i salve lepih reči oteo smešak, koji su farmeri propratili aplauzom.
Koliko Makedonac vodi računa o Marijanovom zdravlju govori podatak da kada je političar popio rakijicu, on ga je najljubaznije zamolio da ne meša alkohol i sedative. Maki, Maki, ne smete da mešate rakiju i tabletice. To nikako nije dobro za vas, ja sam zabrinut. Uzeli ste svoj lekić, sad morate u krevet – rekao je Jovanovski, na šta se Rističević smeškao.
S obzirom na celokupnu situaciju, farmeri predvođeni Zoranom Pavić, Limenim i Acom Ilić složili su se da će Marijan Rističević pogaziti svoje stavove i postati Bokijev najbolji prijatelj.

Reklame

Ostavite komentar