Farma: Duhovi uznemiravaju farmere !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 09 Nov 2010

Novopečena gazdarica, manekenka Jelena Stožinić sinoć nije mogla oka da sklopi u svojoj gazdinskoj kućici. Naime, plašila se da spava sama, jer je plaše duhovi sa kojima je ranije već imala neka iskustva!?

Negde oko dva ujutro kamera je snimila Jelenu kako sama samcata sedeći u krevetu napregnuto osluškuje noćne zvuke, a onda i nešto mrmlja sebi u bradu. Videli su se i tragovi suza na njenom licu! Gazdarica se prevrtala, meškoljila, huktala “gde sam to došla?”, a da li je zaspala poznato je samo onima koji su dočekali zoru (s njom).

Da li je nešto konkretno uplašilo inače drčnu i lajavu Jelenu? Tek uoči polaska u krevet, ispričala je nekolicini farmera da se plaši da spava sama u kući za gazde, jer joj izgleda sablasno zbog slika na zidu i da uvek kad ide da spava ostavi svetlo u hodniku i otvorena vrata. Želela je da Bane spava sa njom, ali zadruga to nije dopustila.

Kad je stigla u kućicu prvo što je uradila je da okrene prema zidu sliku od neke babe koja je na farmi poslužila kao scenografija.

Marijan joj je predložio da dovede kozu u kućicu da joj pravi društvo ili psa iz dvorišta, međutim Jelena je to kategorički odbila. Naime, plaši se Vučka, pored koga ne sme sama da prođe već uvek neko mora da bude pored da joj “drži strah”.
Budući da se sada zaplakala zbog duhova, na Forumu je krenula rasprava da li joj suze idu zbog toga što je nesrećno zaljubljena u Baneta ili oca na samrti, kako je pisao jedan dnevni list? Većina se složila u konstataciji da ne mogu da shvate da “sedi na Farmi, a otac joj umire”… dok neki smatraju da je njeno učešće opravdano, jer možda su joj potrebne pare za očeve terapije.

U svakom slučaju gazdarica večeras bira i svoje sluge, a da li će to biti Baki i Zorana kao što je već rekla juče, videćemo uskoro. Zoranu će poslati u štalu, jer je dobra sa svima i niko joj neće dati štapiće, za razliku od Bakija koji je “drugi viđen” za slugu. Njegov izbor je sasvim logičan budući da se s njim više puta raspravljala do suza a nedavno ga je optužila da je udario! Ramenom, u prolazu…
Sudeći po Jeleni, Bakiju ne gine Arena u nedelju…

Reklame

Ostavite komentar