Farma: Katarina izbegava Baneta

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 20 Nov 2010

Loša atmosfera na “Farmi“ je dostigla svoj vrhunac. Osim sve češćih obračuna farmera, ljubavna priča Baneta i Katarine se polako gasi.

Bane se požalio Cobetu da ga Katarina izbegava, a Cobe je istakao da je ona verovatno ljubomorna zbog toga što Bane većinu vremena provodi sa Jelenom. Bane je ispričao da je on sa Jelenom od početka i da će tako ostati, a da ga Katarina, verovatno, izbegava iz nepoznatih razloga.

Razgovoru se priključila i Jelena koja je konstatovala da Bane trči za Katarinom, ali da se nje to ne tiče. Pokušavajući da raščisti situaciju, Bane je kasnije pitao Katarinu zašto ga izbegava, i ko ih je to posvađao, a ona mu je samo kratko rekla: “Ne lupaj!“. Bane je ostao bez teksta.

Inače, zadatak gluma je uspešno izvršen, i takmičari su pokazali svoja glumačka umeća u “Areni“ pred gostima koje su činili nekadašnji farmeri iz prvog i drugog serijala. Gosti su glasali za najbolju ekipu i pobedila je ekipa Li Mena. Većina nije bila zadovoljna.

To je dovelo do svađe između Vendi i Marijana, a kada je Jasmina pokušala da smiri situaciju Marijan se posvađao i sa njom.

Na kraju su se posvađale i Vendi i Zorana. Tokom Vendinog i Jasmininog razgovora o Marijanu u kuhinju je ušetala Zorana i njih dve su ućutale.

Zorana je prokmentarisala da je priča zamrla, a Jasmina joj je rekla da nisu ogovarale nju, već da su pričale o Marijanu.

Vendi se pobunila što se Jasmina i Jelena pravdaju Zorani, a Zorana je uzvratila Vendi da se njoj nije obratila. Vendi je počela da viče na Zoranu i na kraju je zaključila da Zorana ima šizofreniju!?

Reklame

Ostavite komentar