Farma: Ko se voli, a kome se smeje Srbija?

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 04 Nov 2010

Razmena na pijaci i nije bila baš uspešna. Bane i Baki i dalje u svađi. Eva želi da napusti imanje zbog zabrane loženja vatre.

Iako su trgovci na pijaci bili krajnje “škrti”, Zlata, Stefan i Ekrem su uspeli da ipak sa pijace donesu svega po malo, ali je bitno, kako Zlata reče “da se ne gladuje”. Najveći problem će ipak biti to što opet nemaju kafe i što će imati samo po paklicu cigareta za celu nedelju.

Zlata se maksimalno trudila na pijaci, pa je za malu veštačku ružicu uspela da “pazari” deterdžente i omekšivače za veš… Ekrem je sve plaćao pesmom: “Koma koma skini mi se gola, možeš i do pola, ja sam ovde turista budi nudita…”

A Stefan je među trgovcima našao i jednog svog obožavaoca, pa su lako pazarili slaninu… a za kolače su dali Sanjinu torbicu za venčanje.

Na kraju, morali su da daju i komade odeće da bi dobili cigarete i keks – Stefan je dao svoj duks, a Ekrem jaknu.

I dok su se namirnice rapoređivale, kovali planovi kako “razvući” 20 cigareta na sedam dana, Baki i Bane su nastavili po starom.

Banetu nije jasno zašto on smeta Bakiju, jer se nadao da će biti prijatelji, ali sada od toga nema ništa…

“Hteo sam da popustim, smatrao sam da on ne misli toliko loše o meni, ali je opet ponovio da sam kreten i lažov i ne mogu da mu to oprostim”, rekao je Bane.

Baki je kategoričan: “Nemam ja šta da se raspravljam sa njim. Rekao sam šta mislim i to je to. Kada izađemo nema šanse da se družimo. Nismo se skapirali i to je to. J… mi se za Katarinom, ja sam imao milion riba“.

Međutim, Bane se i te kako dobro slaže sa “povratnicom” Katarinom od koje se ne odvaja, a Kaća je malo i ljubomorna.

“Stalno osećam na meni pogled koji para, prži… Ali me baš briga, nama je super”, rekla je Kaća, a uveče je Baneta privela u seno na partiju trača, naravno glavna tema im je bio Baki i njegova izjava da je imao seks sa jednom od VIP seljanki.

Reklame

Ostavite komentar