Farma: Leti perje, i Jovana ume da se svađa!

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 08 Nov 2010

Glavni akteri haosa u nedelju uveče ipak nisu bili Boki13 i Marjan, već mlada pevačica i književnica, koje su se “častile” naočigled ostalih.

Ne da ovo nije Farma ljubavi i čovekoljublja, kao što je to najavio Aca Ilić, nego svaki dan izbije neka varnica koja preraste u žestoku svađu. Tenzije su sve veće kako se rijaliti-šou bliži kraju, pa i oni koji do sada nisu imali razmirice ušli su u to kolo.

U subotu uveče u trpezariji je letelo perje između Jasmine Ane i Jovane. Nije baš najjasnije oko čega su se posvađale književnica i mlada pevačica, ali su se izvređale “za sve pare”.

Jasmina Ana je Jovani rekla da je “najpodmuklija i najbednija osoba na farmi”, a Jovana joj je uzvratila da je “sve osim dame” i na kraju svađe joj je poručila: “Gospođo šizofreničarko, zatvorite usta”!

“Sa svima si kao dobra, svima se uvlačiš, i farmerima i kamermanima, kad dođu, a ustvari si najodvratnija osoba, ljigavo stvorenje. Sad si se pokazala ti ’slatka mala’. Ti si polučovek”, rekla joj je Jasmina Ana. Jovana joj nije ostala dužna: “Vi niste čovek, Vi ste polustvorenje”!

“Vidi se i videće se dobro šta ti sve radiš”, nastavila je književnica, spočitavši Jovani i da ima neku ljubavnu aferu. A onda joj je udarila i na karijeru – “je l’ si ti nešto uradila u životu? Imaš neki CD”?

“Imam CD, za razliku od Vas, što imate deset godina karijere i pet dana rada”, odgovorila je Jovana i dodala da “većina farmera” ne podnosi Jasminu Anu i da će to vrlo brzo saznati.

Na Jovanino “gospođo šizofreničarko” Jasmina Ana je pevačici odgovorila da će “za tu uvredu dobiti nešto”, verovatno misleći na tužbu kad izađu sa Farme.

Kada su se strasti smirile, za sto je došla i Natalija, koja je takođe rekla da je Jasmina Ana napala i da ne zna zašto. “Napada me već treći put, ne znam šta joj je. Ako me napadne još jednom…”.

Reklame

Ostavite komentar